Al- Fareed

Räätäli Vöyrin keskustassa

Al-Fareed on ammattitaitoinen ompelimo Vöyrin keskustassa. Al-Fareedissa saat apua kaikenlaisiin räätälöintipalveluihin, mm. vaatteiden ja verhojen muutostöistä aina nahkatöihin ja huonekalujen verhoiluun.

Vaatteiden muutostyöt

Al-Fareed tekee muutostöitä kaikentyyppisiin miesten ja naisten vaatteisiin, esimerkiksi:

Huonekalujen verhoilut

Al-Fareed tekee kaikenlaisia verhoiluja, aina kodin huonekaluista asuntoautojen/-vaunujen kalusteisiin. Kaikki työt tehdään huolellisesti, monen vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla.

Verhojen ompelu

Verhot toimivat tietenkin huoneen sisustuksena, mutta myös vaimentavat mm. auringonvaloa ja ääntä tehokkaasti. Al-Fareed ompelee verhot ja tekstiiliasetelmat toiveidesi mukaan.

Veneen verhoilut

Al-Fareed korjaa vanhat veneenpäälliset ja räätälöi uudet päälliset eri venemalleihin asiakkaan mittojen ja toiveiden mukaan.

Nahkatyöt

Pitääkö nahkatakkisi korjata? Vai haluatko luoda jotain uutta nahasta? Ei hätää, Al-Fareed hoitaa!

Al- Fareed

vakuuttaa

Nopean palvelun

Kilpailukykyiset hinnat

Hyvin tehdyn työn

Fareed Al-Magasees

Tietoa Al-Fareedista

Al-Fareedia johtaa Fareed Al-Magasees, joka kasvoi räätäliperheessä Irakissa. Jo pienenä poikana hän vietti aikaa setänsä ompeluateljeessa, jossa hän opiskeli ompelun perusteet. Sittemmin Fareed on osallistunut lukemattomiin täydennyskoulutuksiin, suunnitellut hotellivaatteita, kouluvaatteita, Irakin biljardimaajoukkueen asut ja hänellä on ollut omia yrityksiä Irakissa. Hänen suuri intohimonsa on mekkojen ompelu asiakkaan toiveiden mukaan.
 
Fareed saapui Suomeen syksyllä 2015 ja avasi ompeluateljeensa Vöyrille huhtikuussa 2016. 

Yhteys & aukioloajat

Vöyri

Al- Fareed 2022 | Web design by BAMM!

Vörå

Vöråvägen 2, 66600 Vörå

Vöyri

Vöyrintie 2, 66600 Vöyri